Advertorials Autoverzekering: is mijn fiets meeverzekerd? 14-10-2020 Wanneer de lente op komst is en het weer beter wordt, gaan veel mensen op pad met de fiets. Niet alleen vanuit huis, maar ook vanuit andere plekken worden verschillende routes gefietst. Hiervoor worden de nodige racefietsen, elektrische fietsen, [...] Advertorials Met de hond op vakantie in BelgiĆ«? Dit zijn jouw mogelijkheden 13-10-2020 Wil je jouw hond meenemen op vakantie? Er zijn genoeg mogelijkheden voor een vakantie met een hond, ook in België. Dat betekent niet alleen dat je jouw trouwe viervoeter gezellig mee kunt nemen, maar ook dat er een ruim aanbod is van mooie e [...]
Advertorials 5 tips om je terras op te knappen en gezellig te maken 12-10-2020 Wanneer je een terras in de tuin hebt wil je deze natuurlijk erg gezellig maken. Want je zult hier waarschijnlijk heel wat tijd doorbrengen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je jouw terras kunt opknappen en helemaal gezellig kunt maken? Rolluiken [...] Advertorials De leukste landen om doorheen te fietsen met je racefiets 21-09-2020 Nederland is een klein en vlak land. In het begin van je wielercarrière kun je daar nog voldoening uithalen. Je reist naar verschillende plekken in het land en leert Nederland op een andere manier kennen. Je ziet dingen vanuit een andere h [...] Advertorials Dakkoffer op je auto: altijd een goed idee 27-07-2020 Lekker met de auto een weekendje weg, bij familie op bezoek aan de andere kant van het land of op vakantie, we doen het allemaal. En we moeten eerlijk toegeven, het is wel vaak krap met al die weekendtassen en koffers in de auto. Wil jij je extra [...] Training Wielrentraining in de zomer 03-04-2020 De zomer nodigt met het heerlijke weer uit om de fiets te pakken en erop uit gegaan. Het zijn ook de ideale omstandigheden om te trainen voor een wedstrijd of triatlon. Wanneer je van plan bent je wielrentraining in hartje zomer uit te voeren, ka [...]

Kooptips voor wielrenners

Wielermagazine.nl is een website die zich volledig richt op, jawel, wielrennen. Wanneer je net start met wielrennen, dan kun je hier terecht voor de nodige tips en tricks op het gebied van road cycling, zoals het in het Engels bekend staat. Daarnaast hebben we kooptips voor je, dus wanneer je een (nieuwe) racefiets gaat aanschaffen, dan kun je hier terecht voor handige informatie en tips. Zo lees je bijvoorbeeld waar je op moet letten bij het aanschaffen van een racefiets, tijdritfiets, fietsoutfit en een fietscomputer.

Handige trainingtips

Wielrennen kan in groepsverband en solo, het kan competitief en voor de lol, en het kan serieus of wat minder serieus. Wanneer je vooruitgang wilt boeken qua maximale snelheid, maximale afstand of bijvoorbeeld heuvels, dan is een gedegen wielrentraining belangrijk. Op Wielermagazine.nl vind je daarom ook handige training tips en een overzichtje van verschillende soorten trainingen. Wielrennen in de winter? Dat kan, maar daarvoor dien je wel wat voorbereidingen te treffen. Ook daarover vind je de nodige informatie op deze website.

Al met al proberen we je te voorzien van belangrijke informatie rondom wielrennen. Het is een mooie sport en deze willen we graag met je delen. Heb je tips die je met andere wil delen? Aarzel niet en stuur ze ons op!