Fietstrainer kopen? Koopgids voor jouw beste keuze! 14-11-2023 Het indoor fietsen of trainen wordt door steeds meer mensen gedaan. Waar de ene persoon graag af en toe een rondje wil fietsen op zondag, zal de meer ervaren (amateur) fietser, indoor óók willen trainen met specifieke doeleinden. Ei[...] Hoe je fietsketting te reinigen en smeren 20-06-2023 Een goed onderhouden fietsketting zorgt voor een soepelere en efficiëntere rit, wat resulteert in betere prestaties en een langere levensduur van je fiets. Je fietsketting reinigen en smeren is niet moeilijk. Wij leggen je aan de hand van [...]
Zo maak je van je woonkamer een high-tech indoor fietsstudio 01-06-2023 Heb je er ooit aan gedacht om je woonkamer om te toveren tot een high-tech indoor fietsstudio? Met de nieuwste fietstrainers is dit eenvoudiger dan ooit. In dit artikel bespreken we hoe je een efficiënte en comfortabele indoor fietsstudio ku[...] Garmin Fenix 7 review 13-04-2023 Ongetwijfeld heb je van de Garmin Fenix 7 gehoord als je op zoek bent naar een sporthorloge voor het bijhouden van je prestaties en progressie bij het sporten. Bij een zoektocht naar een horloge met alle features die je kunt verzinnen voor het me[...] Wahoo Kickr Core review 12-04-2023 Als fanatieke fietser ben je altijd op zoek naar manieren om je trainingen te verbeteren. Een fietstrainer kan hierbij een handig hulpmiddel zijn, en de Wahoo Kickr Core is daarbij een uitstekende optie. In deze review gaan we dieper in op deze f[...] Tacx Flux 2 Smart T2980 review 10-04-2023 Ben je op zoek naar een fietstrainer waarmee je op een realistische en effectieve manier indoor kunt trainen? Dan is de Tacx Flux 2 Smart T2980 wellicht iets voor jou. Deze geavanceerde fietstrainer van Tacx is geschikt voor zowel beginners als g[...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Productreviews

Via onze reviews bespreken we de nieuwste gadgets en accessoires waar je als frequent fietser zeker kennis mee moet maken. Denk aan GPS-fietscomputers en interactieve fietstrainers die je woonkamer transformeren in een trainingskamp; wij zorgen ervoor dat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Technologie in de praktijk

Technologie transformeert hoe we kunnen trainen, racen en onze afgelegde kilometers delen. Hier laten we je dan ook zien hoe je technologie kunt integreren in je dagelijkse fietsroutines. Denk aan de apps die je voortgang bijhouden tot sensoren die je fietsprestaties analyseren.

Innovatie in de schijnwerpers

De wielersport is voortdurend in ontwikkeling, en nieuwe technologieën spelen hierbij een grote rol. Natuurlijk zijn er nog tal van andere voorbeelden te bedenken. Wat we tegen komen en wat interessant kan zijn, zullen we hier daarom zeker plaatsen.

Ons doel is om alle kennis die je nodig hebt om de technologische aspecten van fietsen te begrijpen en te gebruiken te delen. Veel plezier met lezen!