Tacx Neo 2T review 05-04-2023 Als je serieus wilt trainen als wielrenner, dan is een fietstrainer een onmisbaar instrument om je prestaties te verbeteren. Een van de meest geavanceerde en populaire fietstrainer op de markt is de Tacx Neo 2T. De Tacx Neo 2T is een geavanceerde[...] Elite Suito T Fietstrainer Review 03-04-2023 Als fanatiek wielrenner wil je ook in de wintermaanden in vorm blijven en je conditie op peil houden. De Elite Suito T fietstrainer is een uitstekende optie voor indoor trainingen en biedt de mogelijkheid om op een realistische manier te trainen.[...]
Wees slim, veilig en snel op de racefiets 13-06-2022 Nu de temperatuur buiten oploopt, gaan steeds meer wielrenners op pad! De ketting staat weer strak en is gesmeerd, het wielertenue is gewassen; tijd om de benen het werk te laten doen. De afgelopen jaren zijn er tal van innovaties op de markt geb[...] Je fiets veilig op de fietsendrager: hoe doe je dat? 25-04-2022 In ons kikkerlandje zijn we echte fietsers. Wanneer het zonnetje schijnt trekken we eropuit en pakken we massaal de fiets. Om eens in een andere omgeving te fietsen nemen we al snel de elektrische fiets, racefiets, mountainbike of de bekende omaf[...] Fietsverlichting kopen voor je racefiets? Check deze tips! 03-03-2022 Goede racefietsverlichting is ontzettend belangrijk. Hiermee draag je bij aan de verkeersveiligheid, je eigen veiligheid én je voorkomt er een bekeuring mee! Soms zie je door de bomen het bos niet meer en daarom een paar tips waar je op mo[...] Fietsnavigatie koopgids 02-02-2022 Er zijn verschillende merken die allemaal hun eigen specificaties hebben als het aankomt op fiets navigatie. Voor een recreatieve fietser is enkel een fietscomputer met navigatie voldoende. De echte pro's zullen meer wensen hebben als het om [...]

Productreviews

Via onze reviews bespreken we de nieuwste gadgets en accessoires waar je als frequent fietser zeker kennis mee moet maken. Denk aan GPS-fietscomputers en interactieve fietstrainers die je woonkamer transformeren in een trainingskamp; wij zorgen ervoor dat je een goed geïnformeerde keuze kunt maken.

Technologie in de praktijk

Technologie transformeert hoe we kunnen trainen, racen en onze afgelegde kilometers delen. Hier laten we je dan ook zien hoe je technologie kunt integreren in je dagelijkse fietsroutines. Denk aan de apps die je voortgang bijhouden tot sensoren die je fietsprestaties analyseren.

Innovatie in de schijnwerpers

De wielersport is voortdurend in ontwikkeling, en nieuwe technologieën spelen hierbij een grote rol. Natuurlijk zijn er nog tal van andere voorbeelden te bedenken. Wat we tegen komen en wat interessant kan zijn, zullen we hier daarom zeker plaatsen.

Ons doel is om alle kennis die je nodig hebt om de technologische aspecten van fietsen te begrijpen en te gebruiken te delen. Veel plezier met lezen!