Voeding Wat is cannabisolie en waarom zou je het gebruiken? 14-01-2022 Misschien is het je opgevallen dat het gebruik van cannabisolie steeds meer toeneemt. Steeds meer mensen raken namelijk overtuigd van de positieve eigenschappen van deze olie. Toch bestaan er ook nog steeds heel veel misverstanden over CBD olie e [...] Kleding & Accessoires Hoe kan ik mijn smartphone het beste beschermen tijdens het fietsen? 05-01-2022 Mobiele telefoons zijn een integraal onderdeel van ons leven geworden. Voor velen is het moeilijk voor te stellen om zonder telefoon op pad te gaan. Gezien alle functionaliteiten die onze telefoons aanbieden, van het opnemen van oproepen tot het [...]
Wielrennen Dit moet je weten voor je eerste wielerwedstrijd 03-01-2022 Aanmelden voor een wielerevenement kan een goede manier zijn om jezelf uit te dagen en je conditie te meten. Maar een deel van de uitdaging van racen is het overwinnen van de angst voor het onbekende en weten wat je wel en niet moet doen op het p [...] Nieuws Wat te doen bij letselschade tijdens het fietsen? 29-12-2021 Sporten is gezond. Het is ook goed voor je. Daarom zit je ook ieder weekend weer trouw op de fiets. Het is aan de andere kant natuurlijk niet helemaal zonder risico. Daarom is het wel ook heel belangrijk om te weten wat je moet doen als je met le [...] Tech Kun je met een fietsgenerator je huis voorzien van energie? 17-12-2021 Terwijl we zoeken naar manieren om de klimaatverandering te verminderen, kunnen we de energie-efficiëntie van woningen verbeteren en de energieopwekking decentraliseren om ons persoonlijk energieverbruik en onze ecologische voetafdruk te ver [...] Kleding & Accessoires Smartphone hoesjes 28-10-2021 Wanneer jij een telefoon aanschaft, wil je natuurlijk niet dat deze binnen enkele dagen kapot gaat. Denk hierbij dat je aan het sporten bent en de telefoon valt dan op de grond. Voornamelijk voor de mensen die niet heel handig zijn, is het aan aa [...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Kooptips voor wielrenners

Wielermagazine.nl is een website die zich volledig richt op, jawel, wielrennen. Wanneer je net start met wielrennen, dan kun je hier terecht voor de nodige tips en tricks op het gebied van road cycling, zoals het in het Engels bekend staat. Daarnaast hebben we kooptips voor je, dus wanneer je een (nieuwe) racefiets gaat aanschaffen, dan kun je hier terecht voor handige informatie en tips. Zo lees je bijvoorbeeld waar je op moet letten bij het aanschaffen van een racefiets, tijdritfiets, fietsoutfit en een fietscomputer.

Handige trainingtips

Wielrennen kan in groepsverband en solo, het kan competitief en voor de lol, en het kan serieus of wat minder serieus. Wanneer je vooruitgang wilt boeken qua maximale snelheid, maximale afstand of bijvoorbeeld heuvels, dan is een gedegen wielrentraining belangrijk. Op Wielermagazine.nl vind je daarom ook handige training tips en een overzichtje van verschillende soorten trainingen. Wielrennen in de winter? Dat kan, maar daarvoor dien je wel wat voorbereidingen te treffen. Ook daarover vind je de nodige informatie op deze website.

Al met al proberen we je te voorzien van belangrijke informatie rondom wielrennen. Het is een mooie sport en deze willen we graag met je delen. Heb je tips die je met andere wil delen? Aarzel niet en stuur ze ons op!