Nieuws Wat te doen bij letselschade tijdens het fietsen? 29-12-2021 Sporten is gezond. Het is ook goed voor je. Daarom zit je ook ieder weekend weer trouw op de fiets. Het is aan de andere kant natuurlijk niet helemaal zonder risico. Daarom is het wel ook heel belangrijk om te weten wat je moet doen als je met le [...] Tech Kun je met een fietsgenerator je huis voorzien van energie? 17-12-2021 Terwijl we zoeken naar manieren om de klimaatverandering te verminderen, kunnen we de energie-efficiëntie van woningen verbeteren en de energieopwekking decentraliseren om ons persoonlijk energieverbruik en onze ecologische voetafdruk te ver [...]
Kleding & Accessoires Smartphone hoesjes 28-10-2021 Wanneer jij een telefoon aanschaft, wil je natuurlijk niet dat deze binnen enkele dagen kapot gaat. Denk hierbij dat je aan het sporten bent en de telefoon valt dan op de grond. Voornamelijk voor de mensen die niet heel handig zijn, is het aan aa [...] Tech Top 5 populairste apps voor wielrennen! 14-09-2021 De allereerste wielrenwedstrijd werd op 31 mei 1868 verreden in het Parc de Saint-Cloud. De wedstrijd in het prachtige Parijs kende een afstand van slechts 1200 meter. Tegenwoordig is de wielrensport wereldberoemd en kijken wij massaal uit naar d [...] Advertorials De voordelen van Italiaanse wielerkleding 24-08-2021 Als je gaat wielrennen, wil je natuurlijk dat je wielerkleding goed past en dat je er stijlvol uitziet. Je mag in jouw strakke shirt best gezien worden! Als jij je hierin herkent, is Italiaanse wielerkleding misschien wel wat voor jou. Italiaanse [...] Advertorials De vijf voordelen van een elektrische fiets 20-07-2021 De elektrische fiets is niet meer uit de steden weg te denken. Maar ook op het platteland wordt deze fiets veel bereden. De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, wordt steeds populairder. En dat is dik verdiend! Deze fiets is namelijk hartst [...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Kooptips voor wielrenners

Wielermagazine.nl is een website die zich volledig richt op, jawel, wielrennen. Wanneer je net start met wielrennen, dan kun je hier terecht voor de nodige tips en tricks op het gebied van road cycling, zoals het in het Engels bekend staat. Daarnaast hebben we kooptips voor je, dus wanneer je een (nieuwe) racefiets gaat aanschaffen, dan kun je hier terecht voor handige informatie en tips. Zo lees je bijvoorbeeld waar je op moet letten bij het aanschaffen van een racefiets, tijdritfiets, fietsoutfit en een fietscomputer.

Handige trainingtips

Wielrennen kan in groepsverband en solo, het kan competitief en voor de lol, en het kan serieus of wat minder serieus. Wanneer je vooruitgang wilt boeken qua maximale snelheid, maximale afstand of bijvoorbeeld heuvels, dan is een gedegen wielrentraining belangrijk. Op Wielermagazine.nl vind je daarom ook handige training tips en een overzichtje van verschillende soorten trainingen. Wielrennen in de winter? Dat kan, maar daarvoor dien je wel wat voorbereidingen te treffen. Ook daarover vind je de nodige informatie op deze website.

Al met al proberen we je te voorzien van belangrijke informatie rondom wielrennen. Het is een mooie sport en deze willen we graag met je delen. Heb je tips die je met andere wil delen? Aarzel niet en stuur ze ons op!