Hoe vind je een goede fietsendrager 22-07-2022 Wil jij graag met de auto op vakantie en moet je fiets mee, dan is een fietsendrager natuurlijk wel net zo handig. Je kunt kiezen uit een fietsendrager voor op je trekhaak, maar ook een dakdrager behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het afh[...] Een snelle fiets waarmee je naar elke bestemming toe kan gaan 27-05-2022 Als je op zoek bent naar een alternatief voor de auto of de scooter, dan zijn er tegenwoordig een hoop verschillende soorten elektrische fietsen te verkrijgen. Elke soort fiets heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. Dit zorgt er in ieder ge[...]
Yelloh! Village: De quiz die jou naar Frankrijk brengt! 23-05-2022 Ben jij een echte kenner van wielrennen? Dan maak jij misschien wel kans op een gratis vakantie van Yelloh! Village! Voordat je mee gaat doen aan de allesbeslissende quiz, wil je natuurlijk weten hoe deze eruit ziet en wat je allemaal kunt winnen[...] Voorkom een misstap bij de aankoop van een e-bike / e-mtb 20-05-2022 Tegenwoordig kan niemand meer om de elektrische fietsen heen. Je voedsel bezorgers overal in de stad heel snel fietsen en veel mensen naar hun werk. Ook de e-mtb kom je steeds vaker tegen. Het is dan ook logisch dat de elektrische fietsen van Elt[...] Mag je je hypotheek gebruiken voor het aanleggen van een sportzaal in huis? 30-04-2022 Jij bent meerdere keren per week te vinden in de sportschool. Cardio op een fietstrainer, krachttraining en af toe ook wat groepslessen. Jij bent een echte sportfanaat die zijn lichaam graag gezond wil houden. Maar je vindt het eigenlijk ook wel [...] Gevallen met de racefiets? Dit wordt er gedekt 30-04-2022 Regelmatig op de racefiets is een gezonde keuze, maar een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan dus gebeuren dat je van je fiets valt. Veel mensen hebben na een val last van lichamelijk letsel en vaak is de racefiets er na de klap ook niet a[...]

Actuele wielerevenmenten

Ons team staat altijd klaar om je het laatste nieuws te brengen. Wij dekken grote evenementen en belangrijke races, waarbij we de spanning van elke wedstrijd vastleggen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mis geen enkel belangrijk moment in de wielersport.

Renner- en teamnieuws

Van transferupdates tot herstelverhalen van renners na valpartijen, wij zorgen ervoor dat je niets mist van wat er achter de schermen gebeurt.

Nieuwe technieken en wielreninnovaties

De wielersport is constant in beweging. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: van aerodynamische fietsframes tot revolutionaire trainingsmethoden, zodat je altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte bent.

Wielermagazine wil de eerste en meest betrouwbare bron van wielernieuws te zijn. Wij willen je kwalitatieve informatie geven over deze prachtige sport. Of je nu een doorgewinterde wielerliefhebber bent of nieuw in de wereld van het wielrennen, bij ons vindt je het laatste nieuws dat je zoekt.