De beste zonnebrillen voor op de fiets 14-08-2023 Fietsen is een geweldige manier om in beweging te blijven. Het biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om een frisse neus te halen en te genieten van de natuur en de zon. Of je nu een enthousiaste wielrenner bent of af en toe gewoon een ritje maak[...] Eeltverzorging voor wielrenners: Tips en advies van professionals 07-08-2023 Als gepassioneerde wielrenner weet je als geen ander dat je voeten je belangrijkste contactpunt zijn met de fiets. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon geniet van ontspannen toertochten, het is cruciaal om goed voor je voeten t[...]
Checklist voor je racefiets: Uitrusting en onderhoud 03-06-2023 Misschien ben je al weer een tijdje aan het fietsen op de weg. Echter is het altijd handig om even na te gaan of je racefiets wel helemaal tip en top is. Een goed onderhouden racefiets fietst toch een stuk lekkerder. Daarom delen we deze checklis[...] Amstel Gold Race 2023: Tadej Pogačar schittert met indrukwekkende solo 16-04-2023 De race van 253,6 kilometer met 33 beklimmingen vond plaats op zondag 16 april 2023. Vanaf het begin was duidelijk dat deze editie van de Amstel Gold Race een zware strijd zou worden, met veel renners die hun zinnen hadden gezet op de overwinning[...] Aanrader: wielrennen in Callantsoog en omgeving! 24-03-2023 Op zoek naar een hotspot om te wielrennen? Reis dan af naar de Kop van Noord-Holland! In de kustplaats Callantsoog en de omgeving is namelijk heel wat moois te zien. We geven je de beste tips voor wielrennen in dit adembenemende duingebied. Fi[...] Een ongeluk tijdens het wielrennen: zo zit het met de aansprakelijkheid 12-03-2023 De lente is in aantocht, dus al snel zullen veel mensen weer op de fiets springen. Heerlijk toch om in de buitenlucht en de zon te vertoeven, en ook nog eens te werken aan een goede conditie? Wel belangrijk is daarbij om altijd in je achterhoofd [...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Actuele wielerevenmenten

Ons team staat altijd klaar om je het laatste nieuws te brengen. Wij dekken grote evenementen en belangrijke races, waarbij we de spanning van elke wedstrijd vastleggen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mis geen enkel belangrijk moment in de wielersport.

Renner- en teamnieuws

Van transferupdates tot herstelverhalen van renners na valpartijen, wij zorgen ervoor dat je niets mist van wat er achter de schermen gebeurt.

Nieuwe technieken en wielreninnovaties

De wielersport is constant in beweging. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: van aerodynamische fietsframes tot revolutionaire trainingsmethoden, zodat je altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte bent.

Wielermagazine wil de eerste en meest betrouwbare bron van wielernieuws te zijn. Wij willen je kwalitatieve informatie geven over deze prachtige sport. Of je nu een doorgewinterde wielerliefhebber bent of nieuw in de wereld van het wielrennen, bij ons vindt je het laatste nieuws dat je zoekt.