Fietsen met comfort: de voordelen van steunkousen voor wielrenners 08-01-2024 Wielrennen kan best zwaar zijn voor onze benen. Daarom hebben we het vandaag over een simpel maar effectief hulpmiddel: steunkousen! Ja, je leest het goed. Die kousen zijn niet alleen voor senioren een onderdeel van het wielertenue. Lees maar sne[...] Tips om geld te besparen op wielrennen 02-01-2024 Wielrennen is een fantastische sport die je niet alleen in vorm houdt, maar je ook laat genieten van de buitenlucht en prachtige landschappen. Maar het kan soms een dure hobby zijn. In deze blog geven we je enkele handige tips om slim te besparen[...]
De gezondheidseffecten van wielrennen 08-12-2023 Ben je een doorgewinterde wielrenner, kom je net kijken of heb je interesse om te beginnen met de sport? Hoe lang je de sport ook uitoefent: het heeft veel gezondheidsvoordelen. Welke dat zijn, lees je in ons wielren blog. Zo krijg je hopelijk no[...] 8 tips voor de keuze van je nieuwe wielrenfiets 30-08-2023 Wielrennen, een laagdrempelige sport die voor bijna iedereen toegankelijk is. De ideale manier om op het moment dat het jou uitkomt actief te onthaasten. Of misschien zelfs wel een nieuwe sport op te pakken als je de smaak echt te pakken krijgt. [...] Hoe lang gaat de accu van mijn elektrische fiets mee? 24-08-2023 Elektrische fietsen worden steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken het comfort van niet meer kromgebogen over het stuur tegen de wind in te moeten ploeteren. Een racefiets of mountainbike met hulpmotor of met trapondersteuning maakt het [...] Fietsonderhoud tips 16-08-2023 Fietsen is niet alleen een vervoermiddel of een manier van bewegen; het is voor veel enthousiastelingen een manier van leven. Daarom mag het belang van fietsonderhoud nooit over het hoofd worden gezien. Regelmatig onderhoud zorgt voor een lange l[...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Actuele wielerevenmenten

Ons team staat altijd klaar om je het laatste nieuws te brengen. Wij dekken grote evenementen en belangrijke races, waarbij we de spanning van elke wedstrijd vastleggen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mis geen enkel belangrijk moment in de wielersport.

Renner- en teamnieuws

Van transferupdates tot herstelverhalen van renners na valpartijen, wij zorgen ervoor dat je niets mist van wat er achter de schermen gebeurt.

Nieuwe technieken en wielreninnovaties

De wielersport is constant in beweging. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: van aerodynamische fietsframes tot revolutionaire trainingsmethoden, zodat je altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte bent.

Wielermagazine wil de eerste en meest betrouwbare bron van wielernieuws te zijn. Wij willen je kwalitatieve informatie geven over deze prachtige sport. Of je nu een doorgewinterde wielerliefhebber bent of nieuw in de wereld van het wielrennen, bij ons vindt je het laatste nieuws dat je zoekt.