Uitrusting voor je toertocht op de racefiets 10-03-2023 Als je een toertocht met je racefiets wilt maken, is het belangrijk dat je de juiste uitrusting gebruikt. Er zijn verschillende soorten materiaal die geschikt zijn voor dit doel, afhankelijk van de omstandigheden waarmee je te maken krijgt. Voor [...] Comfortabele sportboxershorts 14-01-2023 Sporten is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl, maar het juiste type ondergoed kan net zo belangrijk zijn als het juiste type schoenen of kleding. Veel mensen denken dat de enige eis voor sportondergoed is dat het ademend is, maa[...]
Een goede voorbereiding op het wielerseizoen! 30-12-2022 Na de lange en zeer koude wintermaanden, is het weer tijd voor wielrenners om zich naar buiten te begeven. Vaak kun je na een lange winterstop niet meer je topsnelheid halen. Dit is zeer vervelend, want wilt natuurlijk optimaal kunnen fietsen in [...] 5 tips voor mountainbiken in het bos 05-12-2022 Mountainbiken in het bos is altijd een leuke ervaring. Je kunt er prachtige routes vinden, en het is ook nog goed voor je conditie! Maar wat doe je als je de weg kwijt bent? Of als je sim only geen internet heeft zodat je geen Google Maps kunt ge[...] 10 manieren om te sparen voor een nieuwe fiets 05-12-2022 Wil je graag een nieuwe fiets kopen, maar lijkt het je wat te duur? Geen zorgen! Er zijn verschillende manieren om geld te sparen voor een mountainbike of wielrenfiets. Je kunt bijvoorbeeld een lening afsluiten, of gebruik maken van een fietsplan[...] Wielren ongeval - wie is aansprakelijk? 02-12-2022 Wielrennen is een sport waar een ongeval relatief snel kan gebeuren, met name als er in een grote groep (peleton) word gefietst. Op het moment dat een wielrenner ten val komt, dan kan dat door diverse oorzaken. De regels die opgesteld zijn, zijn [...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Actuele wielerevenmenten

Ons team staat altijd klaar om je het laatste nieuws te brengen. Wij dekken grote evenementen en belangrijke races, waarbij we de spanning van elke wedstrijd vastleggen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mis geen enkel belangrijk moment in de wielersport.

Renner- en teamnieuws

Van transferupdates tot herstelverhalen van renners na valpartijen, wij zorgen ervoor dat je niets mist van wat er achter de schermen gebeurt.

Nieuwe technieken en wielreninnovaties

De wielersport is constant in beweging. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: van aerodynamische fietsframes tot revolutionaire trainingsmethoden, zodat je altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte bent.

Wielermagazine wil de eerste en meest betrouwbare bron van wielernieuws te zijn. Wij willen je kwalitatieve informatie geven over deze prachtige sport. Of je nu een doorgewinterde wielerliefhebber bent of nieuw in de wereld van het wielrennen, bij ons vindt je het laatste nieuws dat je zoekt.