Amstel Gold Race 2022: Michał Kwiatkowski overwinnaar 11-04-2022 Waar het één jaar eerder ook al tot een fotofinish moest komen, was het dit jaar weer raak. De wedstrijd was door de koplopers uitgereden maar wie was eigenlijk de winnaar van de Amstel Gold Race 2022? Een vraag die zelfs de wielren[...] Wat te doen bij letselschade tijdens het fietsen? 29-12-2021 Sporten is gezond. Het is ook goed voor je. Daarom zit je ook ieder weekend weer trouw op de fiets. Het is aan de andere kant natuurlijk niet helemaal zonder risico. Daarom is het wel ook heel belangrijk om te weten wat je moet doen als je met le[...]
Rudy Project Defender (Graphene) fietsbril 16-07-2019 Een onbreekbare bril met breed gezichtsveld, comfort, optimale bescherming én beter zicht? Dat is wat de Defender van Rudy Project heeft gefabriceerd. De ultieme fietsbril? Je kunt het zien als de ultieme bril. Bij Rudy Project dacht[...] Sportful Peter Sagan collectie 05-07-2019 Peter Sagan, de altijd grappige triple wereldkampioen wielrennen, heeft in samenwerking met sportmerk Sportful een wielercollectie uitgebracht.  Sportful x Peter Sagan Sportul, het bekende fietskleding merk voor zowel dames als heren, [...] FFWD sponsort wielerteams TdF 02-07-2019 Over een paar dagen gaat de Tour de France weer van start. Dit jaar weer met een extra Nederlands tintje, want het welbekende Nederlandse wielenmerk FastForward is ook weer van de partij. FFWD sponsort twee Franse wielerploegen De 106de edi[...] WINACTIE: 3 dagen naar de Tour De France 25-05-2019 Een van de uitdagende onderdelen van de Tour de France is steevast de Col du Tourmalet. Een bekende col waar de renners zich elk jaar weer omhoog mogen worstelen. Leuk om te zien natuurlijk, dus we hebben goed nieuws voor je. Jij kunt er bij zijn[...]

Actuele wielerevenmenten

Ons team staat altijd klaar om je het laatste nieuws te brengen. Wij dekken grote evenementen en belangrijke races, waarbij we de spanning van elke wedstrijd vastleggen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mis geen enkel belangrijk moment in de wielersport.

Renner- en teamnieuws

Van transferupdates tot herstelverhalen van renners na valpartijen, wij zorgen ervoor dat je niets mist van wat er achter de schermen gebeurt.

Nieuwe technieken en wielreninnovaties

De wielersport is constant in beweging. Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen: van aerodynamische fietsframes tot revolutionaire trainingsmethoden, zodat je altijd van alle ontwikkelingen op de hoogte bent.

Wielermagazine wil de eerste en meest betrouwbare bron van wielernieuws te zijn. Wij willen je kwalitatieve informatie geven over deze prachtige sport. Of je nu een doorgewinterde wielerliefhebber bent of nieuw in de wereld van het wielrennen, bij ons vindt je het laatste nieuws dat je zoekt.