Fietshelm koopgids 17-09-2019 De tijd dat fietshelmen vooral oncomfortabele en lelijke dingen waren, is gelukkig voorbij. Tegenwoordig is de keuze aan fietshelmen enorm en zien de helmen evenals fietskleding er gelikt en stijlvol uit. Daarbij zijn ze voorzien van allerlei tec[...] Spinning schoenen 12-09-2019 Spinning is een van de bekendste lessen in sportscholen, bedacht door oud wielrenner Johnny Goldberg. Je traint op een speciale fiets met een verzwaard vliegwiel van 14 kilo, waardoor je je lichaam pusht om door te blijven gaan en je hoge snelhed[...]
Fietsbril koopgids 03-09-2019 Op onze website wordt veelvuldig stilgestaan bij het belang van fietsaccessoires. Zodoende mag de fietsbril natuurlijk niet ontbreken in de lijst met relevante onderwerpen die wij bespreken. Als sportliefhebber erken je het belang van een fietsbr[...] Wielerbroeken koopgids 22-08-2019 Wielrennen doe je op een relatief hard zadel én je maakt ritjes van de nodige kilometers. Je kunt je voorstellen dat dit niet erg comfortabel zit met een reguliere sportbroek (en anders kom je daar na je eerste fietsritje wel achter). Een [...] Fietshandschoenen koopgids 07-08-2019 Het klinkt je wellicht bekend in de oren: je bent al een aantal uur op je fietsstuur aan het leunen en je handen beginnen langzaam wat gevoelloos te worden. Ongetrainde fietsers hebben dit gevoel  een stuk sneller en kunnen na afzienbare tij[...] Rudy Project Defender (Graphene) fietsbril 16-07-2019 Een onbreekbare bril met breed gezichtsveld, comfort, optimale bescherming én beter zicht? Dat is wat de Defender van Rudy Project heeft gefabriceerd. De ultieme fietsbril? Je kunt het zien als de ultieme bril. Bij Rudy Project dacht[...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Innovatie en technologie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fietswereld met onze artikelen over technologische innovaties in fietskleding en accessoires. We zoeken hier uit hoe nieuwe materialen en ontwerpen je prestaties kunnen verbeteren, je comfort kunnen verhogen en je veiligheid op de weg of de trail kunnen verbeteren.

Koopgidsen en reviews

Via onze koopgidsen en reviews onderzoeken we de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn op de markt. Van helmen en handschoenen tot jassen en fietsbroeken. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede aankoopbeslissing te nemen.

Tips en adviezen

Leer van de ervaringen van onze experts en medefietsers door tips en adviezen die je helpen het meeste uit je fietskleding en accessoires te halen. Ook voor advies over de beste kleding voor verschillende weersomstandigheden. Of hoe je je accessoires het beste kunt onderhouden. Hier vind je een schat aan praktische informatie!

Veiligheid en onderhoud

De juiste fietskleding en accessoires zijn ook belangrijk voor je veiligheid. Lees hier hoe je jouw risico op ongelukken kunt verlagen door slimme keuzes te maken in je uitrusting. Lees ook over hoe je jouw kleding en accessoires in topconditie houdt met handige onderhoudstips.

Met regelmatige updates en een steeds groeiend aantal artikelen is het fietskleding en accessoires blog van Wielermagazine jouw bron voor alles wat met fietskleding en accessoires te maken heeft. Blijf op de hoogte, blijf veilig en geniet vooral van je rit!