Fietsnavigatie koopgids 02-02-2022 Er zijn verschillende merken die allemaal hun eigen specificaties hebben als het aankomt op fiets navigatie. Voor een recreatieve fietser is enkel een fietscomputer met navigatie voldoende. De echte pro's zullen meer wensen hebben als het om [...] Winter fietsschoenen 19-01-2022 Wil jij het hele jaar door op je fiets kunnen stappen? Dan is het van belang dat je je fietsuitzet hierop aanpast. In de winter zul je meer en andere fietskleding nodig hebben dan wanneer je in de zomer op de fiets springt. Zo ook je fietsschoene[...]
Waarom steeds meer mensen kiezen voor bamboe sportkleding 14-01-2022 Zoals je weet is sporten hard werken. Hard werken betekent in veel gevallen veel transpireren. Het is dan belangrijk dat je over de juiste sportkleding beschikt, zodat het vocht snel opgenomen en afgevoerd wordt. Daarnaast zit je natuurlijk ook n[...] Hoe kan ik mijn smartphone het beste beschermen tijdens het fietsen? 05-01-2022 Mobiele telefoons zijn een integraal onderdeel van ons leven geworden. Voor velen is het moeilijk voor te stellen om zonder telefoon op pad te gaan. Gezien alle functionaliteiten die onze telefoons aanbieden, van het opnemen van oproepen tot het [...] Smartphone hoesjes 28-10-2021 Wanneer jij een telefoon aanschaft, wil je natuurlijk niet dat deze binnen enkele dagen kapot gaat. Denk hierbij dat je aan het sporten bent en de telefoon valt dan op de grond. Voornamelijk voor de mensen die niet heel handig zijn, is het aan aa[...] Hydropacks 02-03-2020 Een hydropack is een speciaal ontworpen rugzak of heuptas met een vak waarin vloeistof bewaard kan worden. Aan de tas is een slang bevestigd die over de schouder kan worden gelegd. Het uiteinde van de slang wordt geklemd op de borstriem van de za[...]
Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Innovatie en technologie

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de fietswereld met onze artikelen over technologische innovaties in fietskleding en accessoires. We zoeken hier uit hoe nieuwe materialen en ontwerpen je prestaties kunnen verbeteren, je comfort kunnen verhogen en je veiligheid op de weg of de trail kunnen verbeteren.

Koopgidsen en reviews

Via onze koopgidsen en reviews onderzoeken we de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn op de markt. Van helmen en handschoenen tot jassen en fietsbroeken. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt om een goede aankoopbeslissing te nemen.

Tips en adviezen

Leer van de ervaringen van onze experts en medefietsers door tips en adviezen die je helpen het meeste uit je fietskleding en accessoires te halen. Ook voor advies over de beste kleding voor verschillende weersomstandigheden. Of hoe je je accessoires het beste kunt onderhouden. Hier vind je een schat aan praktische informatie!

Veiligheid en onderhoud

De juiste fietskleding en accessoires zijn ook belangrijk voor je veiligheid. Lees hier hoe je jouw risico op ongelukken kunt verlagen door slimme keuzes te maken in je uitrusting. Lees ook over hoe je jouw kleding en accessoires in topconditie houdt met handige onderhoudstips.

Met regelmatige updates en een steeds groeiend aantal artikelen is het fietskleding en accessoires blog van Wielermagazine jouw bron voor alles wat met fietskleding en accessoires te maken heeft. Blijf op de hoogte, blijf veilig en geniet vooral van je rit!