Kies een telefoonhoesje dat je nieuwe Samsung S22 goed beschermt

Een waterdicht smartphone hoesje is de perfecte oplossing om je telefoon tijdens het fietsen goed te kunnen beschermen. Zeker als het de nieuwe Samsung Galaxy s22 betreft. Dit nieuwste model van Samsum wordt op 8 februari 2022 gepresenteerd en komt er in drie uitvoeringen, namelijk de S22, S22 Plus en S22 Ultra. Mocht je in het bezit komen van deze smartphone, dan wil je zeker weten dat deze ook op de fiets goed zijn beschermt. De Samsung Galaxy S22 is natuurlijk al water- en stofdicht, maar kan op de fiets toch zeker wat extra bescherming gebruiken. Een voorbeeld van telefoonhoesjes die zorgen voor een goede bescherming zijn deze Samsung Galaxy s22 hoesjes. Met een beschermend telefoonhoesje kun je fietsen met de gemoedsrust dat jouw nieuwe Samsung Galaxy s22 niet nat wordt door zweet of slecht weer én dat er geen krassen op komen.

Als je aan het fietsen bent, biedt het het smartphone hoesje van je Samsung telefoon een reddingslijn voor het geval er iets gebeurt. In het geval van regen moet je natuurlijk van tevoren nadenken over hoe je jouw telefoon tijdens je rit kunt beschermen. Als je een speciale fietscomputer gebruikt, zijn jouw behoeften anders dan die van iemand die zijn of haar telefoon gebruikt als navigatie apparaat tijdens het fietsen. Er zijn natuurlijk ook Samsung hoesjes en accessoires beschikbaar voor andere telefoons van dit populaire merk. Zo kun je met de juiste accessoire je telefoon ook heel gemakkelijk op je fietsstuur monteren en hou je altijd zicht op het scherm van je telefoon.

IP Bescherming van je Samsung hoesje

Om je Samsung Galaxy S22 maximaal te beschermen kun je letten op de IP-classificatie van het hoesje. Er bestaan waterdichte hoesjes die je ook in een fietshouder kunt klikken. Deze zijn ideaal om de GPS van je mobiel te gebruiken wanneer je gaat fietsen bij kans op regen. IP-classificaties of classificaties voor bescherming (ook bekend als internationale beschermingsclassificaties) zijn normen die opgesteld zijn door de International Electrotechnical Commission. Volgens de organisatie zijn de codes ontworpen als een "systeem voor het classificeren van de mate van bescherming door de behuizingen van elektrische apparatuur". Het eerste cijfer in de classificatiecode geeft de mate van bescherming weer die wordt geboden tegen het binnendringen van vreemde voorwerpen. Deze beschermingsniveaus variëren van een dieptepunt van 0 tot een maximum van 6. Zorg er dus voor dat je de IP-bescherming bekijkt van het beschermende telefoonhoesje waarin je geïnteresseerd bent! Natuurlijk is de Galaxy S22 al stof- en waterdicht, maar extra bescherming op de fiets is altijd een goed idee.

Fietshouder 

Een telefoonhouder of telefoonhoesje wordt een steeds belangrijker onderdeel van je fietstocht. De smartphone is er altijd, ook tijdens het fietsen, maar in je handen houden is gevaarlijk. Om je fietstocht veilig te houden, kun je de telefoon het beste aan je stuur bevestigen. Zo gebruik je hem gemakkelijk voor gebruik van een trainings app of voor je fietsnavigatie en hoef je nooit beide handen van het stuur te halen om je telefoon te zoeken. Hoezen voor smartphones zijn ontworpen om op jouw telefoon te passen en deze te beschermen tegen regen, zweet en schade. Zo neem je je smartphone veilig mee op de fiets. Als je je telefoon vooraan en in het midden wilt hebben terwijl je fietst, dan kun je een fietshouder kopen en je telefoon direct op het stuur monteren. Als je je telefoon graag gebruikt voor routebeschrijvingen of om je statistieken bij te houden tijdens het rijden, dan kun je dit heel gemakkelijk bijhouden. Let overigens wel op dat het hoesje van je Samsung S22 past in de fietshouder!

Terug naar Kleding & Accessoires