Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Een snelle fiets die je overal naar toe brengt

Een van de meest populaire elektrische fietsen van dit moment zijn de Speed Pedelecs. Deze fietsen kunnen tot wel 45 kilometer per uur gaan en deze wordt aangedreven door elektriciteit. Als jij trapt op de fiets dan wordt daarmee het elektrische element aangedreven waardoor de fiets een stuk sneller gaat dan een normale fiets. Het zorgt dus voor een hoop beweging, maar je verplaatst je met een veel hogere snelheid. Daarom kan je dan ook een Speed Pedelecs kopen als je op zoek bent naar een alternatief voor een scooter, deze fiets gaat namelijk nog sneller dan een scooter.

Tip: sta je op het punt om een racefiets te kopen? Lees onze complete kennis- en koopgids voor racefietsen

Welke elektrische fiets kan je het beste kiezen?

Als je moeite hebt met het uitzoeken van een elektrische fiets die bij jou past dan kan je kijken naar bijvoorbeeld hoe hard je wilt gaan op de fiets. Een normale elektrische fiets kan ongeveer een snelheid van 25 kilometer per uur bereiken, een Speed Pedelec gaat een stuk harder dan dat. Wanneer je houd van ontspannen fietsen kan je kiezen voor een elektrische fiets, en als je lange afstanden met een goede snelheid wilt afleggen dan is een Speed Pedelec echt wat voor jou.

Waar koop je een Speed Pedelec?

Als je een Speed Pedelec wilt gaan aanschaffen dan is het natuurlijk fijn als je deze even kan uitproberen. Zo kan je dan langs een winkel gaan waar ze deze verkopen, dan kan je de fiets even uitproberen. Ook kan je via Qicq een Speed Pedelec bestellen en dan wordt deze bij jou thuis bezorgd.

Terug naar Nieuws