Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Win gratis reis naar de Tour de France

Heb jij altijd al eens in de nodige luxe een etappe van de Tour De France willen zien? En dan ook nog eens een spannende etappe als de Col du Tourmalet? Doe dan mee met de winactie van Yelloh Village en wie weet ga jij op dit exclusieve avontuur. Het enige wat je hoeft te doen? Een spelletje spelen!

Wat kun je precies winnen?

Vlucht

Je avontuur begint op 18 juli 2019. Dan stap je ofwel in Amsterdam ofwel in Brussel op het vliegtuin naar het Franse Toulouse. Nadat je bent uitgestapt, staat daar een mooie huurauto voor je klaar, uiteraard volledig verzorgd. Je kunt naar je overnachtingsplek rijden.

Overnachten

Slapen doe je op de luxe campsite Le Lavedan, een luxe Yelloh! Village camping in Lau-Balagna, Frankrkijk. Je krijgt 3 gratis overnachtingen (inclusief lakens, handdoeken) van 18 t/m 21 juli 2019. Je camping accommodatie is lekker luxe en je krijgt er gratis wifi bij zodat je al je avonturen kunt delen via social media, als je dit wil :)

Winactie tour de france reis

Tourmalet

En dan natuurlijk waar het om draait: de VIP treatment bij de Tourmalet. Op 20 juli rijd je met je huurauto naar de VIP accommodatie waar je wordt ontvangen met een aperitiefje. Don't worry, dit is niet het enige drankje dat je krijgt: er is namelijk een open bar waar je de gehele middag gratis gebruik van kunt maken. Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd: er wordt een heerlijke lunch geserveerd. Daarnaast zit je natuurlijk eerste rang bij het kijken naar de Tourmalet etappe, onder het genot van luxe champagne. Tevens worden er gedurende de dag activiteiten verzorgd, en ontvang je een leuk VIP cadeautje.

Kortom: een unieke kans om de Tourmalet etappe in een exclusieve setting te bekijken. Een geweldige prijs voor élke wielerliefhebber / Tour de France liefhebber.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

Dat is gemakkelijk: je hoeft alleen maar een quiz te spelen die Yelloh! Village heeft opgezet.

-- SPEEL DE QUIZ --

Test je kennis over wielrennen en wie weet vertrek jij 18 juli met een vriend of vriendin naar Frankrijk om de wereldtoppers te zien rijden. Er zijn straks twee winnaars, één Nederlandse en éen Franse winnaar. De quiz is namelijk wordt namelijk ook in Frankrijk uitgebracht.

Over Yelloh! Village

Deze wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door Yelloh! Village, een aanbieder van campings, glampings en stacaravans in Frankrijk, Spanje en Portugal.

De campingdorpen zijn voorzien van alle gemakken: van kinderanimatie tot sportterreinen en van het gezellige aquapark tot avondanimatie. Het is de ideale uitvalsbasis voor een sportieve vakantie met kids. Maar er is ook gedacht aan de eigen ontspanning. Wil je na het fietsen of wandelen even heerlijk tot rust komen? Kies dan voor een campingdorp met wellness faciliteiten.

Wil jij kans maken op deze mooie prijs? --> Speel dan NU mee!

Terug naar Wielrennen