Gel-Pads onder je Stuurlint: De Voor- en Nadelen 07-07-2023 Gel-pads zijn een populaire accessoire onder wielrenners die op zoek zijn naar extra comfort tijdens lange ritten. Ze worden onder het stuurlint geplaatst om trillingen en schokken te absorberen, wat kan helpen bij het verminderen van hand- en po[...] Fietszadel koopgids - Kies het beste voor Wielrennen of Mountainbiken 15-06-2023 Het kiezen van het beste fietszadel is moeilijke taak voor elke wielrenner die op zoek is naar optimaal comfort en prestaties tijdens het rijden. Een goed zadel kan het verschil maken tussen een plezierige rit en een pijnlijke ervaring! Wij gaan [...]
Zo maak je van je woonkamer een high-tech indoor fietsstudio 01-06-2023 Heb je er ooit aan gedacht om je woonkamer om te toveren tot een high-tech indoor fietsstudio? Met de nieuwste fietstrainers is dit eenvoudiger dan ooit. In dit artikel bespreken we hoe je een efficiënte en comfortabele indoor fietsstudio ku[...] Vernieuwen van je Stuurlint: Stap-voor-Stap Instructies 24-05-2023 Een goed gewikkeld stuurlint is essentieel voor comfort en grip tijdens het wielrennen. Het stuurlint kan na verloop van tijd slijten, vuil worden of losraken, waardoor het belangrijk is om het regelmatig te vernieuwen. In dit artikel leggen we s[...] De rol van voeding in de voorbereiding op een wielerwedstrijd 16-05-2023 Een goede voeding is een belangrijk onderdeel bij het behalen van optimale prestaties tijdens een wielerwedstrijd. Wij geven je tips en doen je het belang van voeding bij de voorbereiding op een wielerwedstrijd uit de doeken. Zo weet je hoe je je[...] Garmin Fenix 7 review 13-04-2023 Ongetwijfeld heb je van de Garmin Fenix 7 gehoord als je op zoek bent naar een sporthorloge voor het bijhouden van je prestaties en progressie bij het sporten. Bij een zoektocht naar een horloge met alle features die je kunt verzinnen voor het me[...]

Trainingsadvies

Of je nu de hitte of de kou moet trotseren, onze trainingsadviezen zijn goud waard. We vinde de tips om je training effectiever te maken. Zowel voor het optimaliseren van je indoor training tijdens de winter of adviezen voor het maximaliseren van je uithoudingsvermogen tijdens lange zomerritten.

Uitrusting en reviews

De juiste uitrusting kan het verschil maken voor je toerritten. Je uitrusting houdt je up-to-date met de laatste gadget, fiets en accessoire reviews. Lees de koopgidsen, productbeoordelingen en praktisch advies voor het selecteren van je gear.

Voeding en voorbereiding

Je lichaam is je motor. Lees onze tips over hoe je met de juiste voeding je goed kunt voorbereiden voor, tijdens en na je tochten. Onze adviezen over voeding en voorbereiding zullen je helpen je prestaties te verbeteren en je herstel te versnellen.

Wielren technologie en innovatie

Blijf in de race met onze artikelen over de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties in de wielersport. Ontdek hoe deze vernieuwingen de sport veranderen en hoe je ze in je voordeel kunt gebruiken.

Evenementen en wedstrijden

Droom je ervan om deel te nemen aan je eerste wedstrijd? Of ben je op zoek naar tips om je voor te bereiden op een wieler evenement? Wij helpen je op weg met alle informatie die je nodig hebt om je op je best voor te bereiden en te presteren.

Reparatie en onderhoud

Een fiets moet in top conditie verkeren. Wij delen kennis met je over het zelf onderhouden en repareren van je fiets met handige handleidingen voor veelvoorkomende problemen.

Heb je tips?

Heb je zelf een nieuwtje dat absoluut gedeeld moet worden op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wellicht zie je je eigen nieuwsbericht dan terugkomen in de Wielren blog sectie van het Wielermagazine.