Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Fiets 

Natuurlijk dien je eerst je perfecte fiets uit te kiezen. Laat je goed informeren zodat je een fiets krijgt die past bij je houding en lengte. Vaak heb je keuzes qua kleuren, dus dat is mooi meegenomen. Een kleur doet veel met de stijl. Wil je opvallen, kies dan voor een knalkleur als rood, blauw, groen of wit. Wil je een fiets die juist minder opvalt en bij iedere outfit past? Kies dan voor een kleur als zilver of zwart. Mountainbikes en cyclocross fietsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maar op het gebied van wielrenfietsen heb je pas écht veel keuze. Kies de kleur die jij gaaf vindt. Een echte fashionista weet immers alles te combineren. 

Kleding

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw nieuwe fiets een gave kleur heeft. Maar houdt er ook rekening mee dat je je kleding erop afstemt. Heb je al fietskleding? Houdt de kleur hiervan dan als basis voor de kleur van je nieuwe fiets. Het moet natuurlijk niet met elkaar vloeken. Het is mooi als er overeenstemming in je outfit zit. Als de kleuren van je fietskleding bij jouw fiets passen, dan is het totaalplaatje om in stijl te fietsen bijna compleet. 

Accessoires

Naast de kleur van de fiets en de kleding, is het ook belangrijk om de juiste kleur accessoires erbij te kiezen. Gebruik je rustige kleuren, dan is het juist leuk om met de accessoires te spelen. Kijk of je bijvoorbeeld een bidon kunt vinden met een gave print, waarvan één van de kleuren terugkomt in je fiets of fietskleding. Stem het op elkaar af, maar durf hierin wel. Pas dan is het hele plaatje compleet en zit jij in stijl op de fiets. 

Terug naar Wielrennen