Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Wat is allemaal inbegrepen in de prijs van Yelloh! Village?

Voordat je mee gaat doen aan een spel, wil je natuurlijk eerst weten wat je kunt winnen. De prijs die Yelloh! Village weggeeft, wordt twee keer uitgedeeld. Een prijs wordt weggegeven in Nederland en de andere prijs wordt weggegeven in Frankrijk. De prijs bevat een vlucht, drie overnachtingen voor twee personen, een huurauto voor de volledige duur van het verblijf en een VIP-pakket dat bestaat uit bedlinnen, handdoeken en gratis WIFI.

Vlucht naar Toulouse

Voordat we beginnen, moet je natuurlijk eerst op bestemming komen. Op 16 juli heb je de mogelijkheid om op het vliegtuig te stappen bij de volgende locaties: Parijs, Nantes, Nice, Lyon, Straatsburg of Brussel. Wanneer je in Toulouse bent aangekomen, ontvang je een huurauto die je kunt gebruiken om van Toulouse naar de Yelloh! Village camping te rijden. Deze huurauto kun je ook voor de rest van je verblijf gebruiken.

Overnachten op Domaine d’Arnauteille

Je verblijft drie nachten op Domaine d’Arnauteille, van 16 juli tot 19 juli. Het is mogelijk om met twee personen te verblijven. Deze camping is een zeer luxe Yelloh! Village camping gelegen in Carcassonne. Hier maak je gebruik van een exclusief VIP-pakket. Dit pakket bestaat uit bedlinnen, handdoeken en de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis WIFI. 

De levendigheid van Carcasonne 

Wanneer je bent aangekomen in Carcasonne wil je natuurlijk weten welke activiteiten ervoor zorgen dat jullie vakantie onvergetelijk wordt. Wanneer je een echte fan bent van de geschiedenis en de architectuur dan kom je tijd te kort! In Carcasonne vind je een groot aanbod aan historische kastelen, kerken en kathedralen. Deze kun je in je opnemen door middel van een wandeltocht, privé rondleiding of door zelf op pad te gaan. 

Ben je een nog grotere dieren fan? Dan is Le Parc Australien de perfecte bestemming voor jou! Hier heb je de mogelijkheid om te genieten van Australische dieren in een uitgebreide kinderboerderij. Dit is dan natuurlijk een echte aanrader voor kangoeroe liefhebbers!

Hoe kun jij deze prijs winnen?

Nadat je te horen hebt gekregen wat je allemaal kunt winnen, zul je wel denken dat het erg moeilijk is om hiervoor in aanmerking te komen. Echter, niets is minder waar! Je hoeft alleen maar een quiz te spelen die opgezet is door Yelloh! Village.

Dat kan via deze link voor het wedstrijdspel.

In deze quiz wordt je getest op jouw kennis over wielrennen. Om kans te maken op de prijs, moet je de drie vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Dus ben jij een echte kenner van wielrennen? Dan ben jij misschien wel diegene die deze unieke prijs wint!

Wat is Yelloh! Village?

De wedstrijd, die jou deze unieke prijs kan opleveren, wordt georganiseerd door Yelloh! Village. Dit is een collectief van campingeigenaren die gezamenlijk campings aanbiedt binnen Frankrijk, Spanje en Portugal. 

Yelloh! Village!

Deze unieke campingdorpen zijn voorzien van de mooiste waterparken waardoor jij je lekker kunt afkoelen. Daarnaast is er een breed aanbod aan faciliteiten voor kinderen. Voorbeelden zijn de kinderanimatie, verschillende sportmogelijkheden en avondanimatie. Daarnaast zijn er ook genoeg mogelijkheden om zelf te ontspannen. Op de campings van Yelloh! Village is het namelijk mogelijk om te genieten van wellness faciliteiten! Wil jij kans maken op deze uniek prijs? 

Terug naar Nieuws