Sportful x Peter Sagan

Sportul, het bekende fietskleding merk voor zowel dames als heren, heeft een speciale herencollectie uitgebracht in samenwerking met de wereldberoemde renner Peter Sagan. De drievoudig wereldkampioen hielp mee met het designen van de collectie, waarvan enkele items wel heel erg duidelijk de naam Sagan dragen. Letterlijk, aangezien zijn naam op sommige items levensgroot staat afgedrukt. 

Onze favorieten

Het shirt met de naam Peter Sagan levensgroot op de voorkant, is niet helemaal in ons straatje. Maar de onderstaande sets die we samenstelden uit de Sportful x Peter Sagan collectie, kunnen ons wel bekoren. De favoriet? Deze groen met gouden combinatie. Ook in het groene shirt is de naam van Peter Sagan te ontdekken, maar veel minder opvallend dan bij het bovenstaande shirt.

In de bovenstaande set is het shirt overigens voorzien van enkele leuke details: zo staat de grote 1 met daarnaast 15, 16 en 17 voor de 3 opeenvolgende wereldtitels van Sagan. 

De unieke persoonlijkheid en iconische stijl van Peter Sagan is duidelijk in de collectie terug te zien. Ook de onderstaande set, waarin de kleur oranje de duidelijke boventoon voert. Dit is een set waar we ons wel in zien rondrijden.

Behalve wieleroutfits bevat de collectie ook casual t-shirts en petten. Wat ons betreft hebben Sportful en Sagan best een leuke collectie neergezet. Bekijk hier de Peter Sagan collectie van Sportful

We zijn benieuwd naar jouw favorieten.

Terug naar Kleding & Accessoires