Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Redenen voor een hoesje

Bovenstaande redenen zijn natuurlijk te overwegen om een hoesje niet aan te schaffen, maar waarom eigenwijs doen en het aan het lot overlaten als je het kunt voorkomen. De telefoonprijzen gaan anders steeds omhoog. Ben jij nieuwsgierig naar praktische smartphonehoesjes dan lees hieronder drie redenen waarom de meeste mensen wel een hoesje kopen. 

Bescherming

De eerste en de meest functionele reden is de bescherming van de telefoon. Denk hierbij aan krassen, barsten, deuken of vallen van de telefoon die het hoesje kan voorkomen. Dit kan immers ieder moment van de dag gebeuren en een smartphone hoesje verkleint de kans op schade flink. Het zorgt natuurlijk niet voor geen schade, maar het verminderd het wel enorm. Ieder hoesje wordt geproduceerd de val onschadelijk te laten lijken, met name tijdens het wielrennen geeft het een positiever gevoel om de telefoon op het stuur te bevestigen Hier zijn speciale hoesjes voor en dan is de schade beperkend, mocht er iets gebeuren tijdens de route. 

Besparing op de kosten

Hoeveel geld heb jij klaar liggen voor vervanging en reparatie? Geloof maar als je een beperkt budget hebt, je heel voorzichtig bent en de kans wilt verkleinen zodat de telefoon zo lang mogelijk meegaat, en reparaties zijn vaak niet goedkoop. Het zorgt ervoor dat de telefoon intact blijft. Dit zorgt er ook voor dat de telefoon een betere kwaliteit houdt en de restwaarde minder snel daalt. Dit is ideaal voor wanneer jij de telefoon nog wil verkopen, om een extra zakcentje te verdienen. Denk maar eens na, hoe meer schade hoe lager de verkoopprijs. Het geld wat je hieraan verdient kun je weer investeren in andere aspecten, als leuke sportkleding of een betere telefoon! 

Persoonlijke telefoon

Er zijn smartphone hoesjes met standaard kleuren, maar het is ook mogelijk om te variëren en extra leuke en unieke content te krijgen. Hierdoor maak jij jouw telefoon uniek en kun jij je telefoon omtoveren tot een telefoon die bij jou persoonlijkheid past. Denk hierbij aan jouw favoriete sportclub, favoriete muziekband, favoriete stad etc. De keuze is ruim en tegenwoordig kun je alles plaatsen op een hoesje. Denk hierbij aan een hoesje met Mathieu van der Poel op. 

Heb jij toevallig een nieuwe Samsung S10 en heb je een hoesje nodig, nu is er een hoesje Samsung S10 beschikbaar op de site met veel variërende stijlen. Maak nu jouw telefoon persoonlijk en schitter tijdens het wielrennen met name door de Limburgse of Drentse provincie!

Terug naar Kleding & Accessoires