Val op met Dotout

Het Italiaanse wielermerk Dotout maakt wielerkleding met unieke en leuke prints die de Italiaanse stijl volgen. Dit kledingmerk is voor jou als je het niet erg vindt om op te vallen. Dotout maakt ook wielerkleding voor e-bikers, gravelrijders en mountainbikers. Hoe jij ook fietst, Dotout heeft wielerkleding voor jou. Qua prijs concurreert Dotout goed met de andere Italiaanse wielerkledingmerken.

Lekker in je vel met Nalini

Nalini is een van de grootste wielerkledingfabrikanten van Italië. Met meer dan veertig jaar aan ervaring kun je erop rekenen dat je prachtige wielerkleding koopt bij Nalini die lekker zit en lang meegaat. Nalini staat vooral bekend om hun perfecte pasvormen en hoogwaardige kwaliteit. Het bijzondere aan dit kledingmerk is dat Nalini alleen in eigen beheer wielerkleding produceert in hun fabriek in Italië. Dit doen ze om te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van hun kleding. Dit merk ken je misschien wel als sponsor van jouw favoriete wielerteams. 

Castelli past precies

Dan is er nog Castelli. Castelli is een Italiaans wielerkledingmerk die wielerkleding van hoogwaardige kwaliteit produceert. Castelli maakt wielerkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je graag met de hele familie fietst, is dit merk misschien wel perfect voor jou. 

Castelli is een Italiaans kledingmerk, dus je kunt natuurlijk een perfecte pasvorm en leuke printjes verwachten van dit merk. Castelli heeft een strakke pasvorm waarin je je vrij kunt bewegen. Ook heeft Castelli wielerkleding voor alle seizoenen ontwikkeld, waardoor je in weer en wind kunt fietsen. Castelli heeft hiervoor zelf een speciale stof ontwikkeld, die ProSecco heet (pun intended). Deze stof zorgt ervoor dat transpiratie sneller verdampt, waardoor je koeler en droger blijft tijdens het fietsen.  

Wielerkleding voor thuis

Wil jij jouw liefde voor wielrennen altijd kunnen delen? Dan is een overhemd voor mannen met een fietsprintje super leuk om tussen het wielrennen door te dragen. Het kledingmerk Gentile Bellini verkoopt Italiaanse overhemden die ook de karakteristieke Italiaanse pasvorm en leuke printjes hebben. Met een overhemd voor mannen met een fietsprintje val jij op en weet iedereen meteen dat jij een wielrenner bent. Zeker een aanrader dus!

Terug naar Advertorials