Comfortabel fietsen

Fietsen is natuurlijk een leuke hobby en een gezonde manier om van A naar B te gaan. Helaas is fietsen niet altijd zo fijn. Met tegenwind of bergop is deze oefening al snel een hele klus. Met een e-bike heb je hier geen last meer van. Je rijdt comfortabel met de elektrische trapondersteuning. Deze vervelende stukken en weersomstandigheden zijn een makkie met een elektrische fiets.

Snel op je plek

Je kunt ook een stuk sneller fietsen met een e-bike dan met een normale fiets. Zou je wel naar het werk willen fietsen, maar ben je dan een half uur onderweg? Met een elektrische fiets ben je er zo! De meeste elektrische fietsen geven ondersteuning tot wel 25 kilometer per uur. Sommige elektrische fietsen kun zelfs bijna de dubbele snelheid aan. 


Kom weer eens ergens met een e-bike 

De elektrische fiets is een geweldige uitkomst voor mensen die wat slechter ter been zijn. Met het comfortabele gemak van een elektrische fiets ben je opeens een stuk mobieler. Geniet weer van al het moois dat de buitenwereld te bieden heeft met een e-bike. 

De mooiste fiets uit de buurt

Een elektrische fiets ziet er allang niet meer suf uit. Door de populariteit van deze geliefde fiets, kun je elektrische fietsen in alle kleuren en stijlen kopen. Een elektrische fiets is echt voor alle leeftijden. 

Fietsen is gezond

Je zou misschien denken dat je juist minder gezond bezig bent als je een elektrische fiets gebruikt. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat fietsers in Europa die een elektrische fiets gebruiken juist meer beweging per week krijgen dan mensen met een gewone fiets. Dat is ook niet gek. De drempel is een stuk lager om de fiets te pakken in plaats van de auto of de scooter als je een e-bike hebt. Ook met trapondersteuning beweeg jij dus nog genoeg. Je moet je elektrische fiets dan natuurlijk wel regelmatig gebruiken. 

Maar geen zorgen. Als je eenmaal een elektrische fiets hebt, wil je nooit meer zonder. De conclusie? Bestel snel een hippe elektrische fiets en ga erop uit! 

Terug naar Advertorials