Fietsen in België

We starten met onze zuiderburen. De gebieden net over de grens zijn waarschijnlijk niet spannend meer, maar je kunt natuurlijk ook een stuk zuidelijker gaan. Houd je van wat uitdaging? Dan zijn wielrenroutes in de buurt van Spa een aanrader. In het  gebied heb je flink wat hoogteverschillen die een flinke uitdaging kunnen zijn. Fiets door bosrijke gebieden, stuit op kleine riviertjes en pauzeer bij een klein lokaal cafe. Omdat het een zware rit kan zijn, is het verstandig om ervoor te zorgen dat in ieder geval iemand van je gezelschap een telefoon bij zich heeft. Mocht er iets gebeuren, kun je tenminste iemand bereiken. Zorg voor de zekerheid ook voor een iPhone 12 Pro Max Case om je telefoon te beschermen. Door de afdalingen en kronkelige wegen kan een nare valpartij voorkomen. Met een stevig hoesje stel je in ieder geval je smartphone veilig. Vind je het leuker om in de buurt van grotere steden te fietsen? Dan zijn routes in de buurt van Gent perfect! Combineer de stad met natuur en rijd met je route door allemaal verschillende landschappen. En niet onbelangrijk, sluit de dag af met een heerlijk koud biertje middenin Gent! Een perfecte afsluiting van een mooi en uitdagende dag.

Fietsen in Luxemburg

Misschien niet het land dat als eerste in je opkomt, maar dat maakt het alleen maar leuk! Ga op ontdekkingstocht in Luxemburg. De regio Mullerthal staat bekend als ‘klein Zwitserland. Alleen dat al moet je wielerhart sneller laten kloppen! Mooie natuur, heuvelachtige gebieden én, niet onbelangrijk, goed onderhouden wegen. Het land is geschikt voor iedereen. De routes zijn makkelijk aan te passen op niveau. Of je nou een beginner bent of echt voor een flinke uitdaging gaat. Je kunt thuis op je iPad de perfecte route al uitstippelen. Een iPad Pro 12.9 (2020) hoes is hierbij van belang, want waarschijnlijk laat je van enthousiasme de iPad uit je handen glippen! Ook op cultureel gebied heeft Luxemburg van alles te bieden. Denk aan kleine ruïnes van kastelen en pittoreske dorpjes, maar natuurlijk ook idyllische riviertjes. Vanuit Nederland ben je binnen no time in een compleet andere wereld!

Ben je voor je wielervakantie nog op zoek naar handige accessoires voor je telefoon voor tijdens het fietsen? Zoals een telefoonhouder voor op fiets, stevige hoesjes of een powerbank? Neem dan een kijkje op www.smartphonehoesjes.nl. Een superfijne website met betaalbare telefoon accessoires!

Terug naar Advertorials