Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

Extra ruimte voor bagage en spullen

Of je nu een weekendje weg gaat of kiest voor een volledige vakantie, het hebben van meer ruimte in je auto is altijd handig. Met een dakkoffer heb je onwijs veel opbergruimte die geen beslag neemt in de auto. Super handig wanneer de kids nog achterin moeten zitten en je ook nog eens alle tassen kwijt moet of je de wielren fiets achterop de auto hebt gebonden en je de rest van de uitrusting wilt opbergen. Maak gebruik van de dakkoffer en je zult merken dat je heel veel meer ruimte in de auto overhoudt. 

Houd meer ruimte over in de auto

Niets is zo vervelend om in een auto te moeten zitten (of rijden) die overvol is gepakt met spullen en tassen. Zowel de inzittende zitten niet comfortabel, en ook de bestuurder heeft niet goed zicht door de achterruit door de spullen die in de weg liggen. Wil je dit graag vermijden? Dan komt een dakkoffer van pas. Dakkoffers zijn speciaal gemaakt voor het dragen van bagage op de auto in een apart compartiment. Zo houd je alle ruimte in de auto over en heb jij en de inzittende zelf ook voldoende ruimte in de auto. 

Lightweight dakkoffers

De oudere dakkoffers namen nog een aardig gewicht met zich mee. Dit gewicht was niet bepaald brandstofvriendelijk en zorgde daarbij ook nog eens voor luchtweerstand. Gelukkig zijn de dakkoffers van tegenwoordig stukken lichter en ook nog eens aerodynamisch ontworpen. Hierdoor hebben de nieuwe dakkoffers minder luchtweerstand. Bovendien hebben de nieuwe koffers vaak ook een makkelijker laden en lossen systeem, de koffer kan snel en gemakkelijk van de auto af worden gehaald. 

Altijd en overal te gebruiken

Het fijne aan een dakkoffer is dat deze altijd en overal te gebruiken is. Of je nou op wintersportvakantie gaat en je iedere dag je natte skieschoenen kwijt moet of dat je een weekendje weg gaat en je de meeneem barbecue mee moet nemen, met een dakkoffer is dit geen enkel probleem. Meer opslagruimte voor je auto! 

Terug naar Advertorials