Wiggle fietskleding kopen via wielrenblog Wielermagazine

1: Mooie zonwering op maat maakt een terras helemaal af

Zonwering op maat kan een terras precies geven wat het nodig heeft. Wat dacht je van mooie markiezen of luxe zonneschermen? Hiermee creëer je een unieke sfeer en kun je ook nog eens profiteren van een goede schaduwplek. En dat kun je wel gebruiken tijdens warme dagen. En wist je dat zonwering er ook nog eens voor zorgt dat het in huis lekker koel blijft? Zo sla je dus twee vliegen in één klap.

2: Kies voor kleur

Een manier om je terras gezellig te maken is door te kiezen voor kleur. Natuurlijk hoef je niet allerlei felle kleuren te gebruiken, maar bijvoorbeeld gezellige kussens of mooie bloemen kunnen een terras helemaal gezellig en knus maken. Er zijn heel wat mooie kleuren die goed bij de inrichting van jouw terras passen.

3: Bekijk de mogelijkheden voor een overkapping

Een terras krijgt enorm veel sfeer wanneer je kiest voor een overkapping. Een pergola met zonneschermen zorgt ervoor dat je een schaduwplek hebt en daarnaast ziet het er ook nog eens heel gezellig uit. Zo maak je een heerlijke plek waar je in de zomer volop kunt vertoeven.

4: Maak er een buitenkamer van

Je kunt een terras ook zien als een verlenging van je huis, als een soort buitenkamer. Dit kun je doen door het terras heel huiselijk te maken. Plaats een vloerkleed op de grond, zet mooie kussens neer op de loungebank of stoelen en zet leuke buitenplanten neer. Op deze manier heb je een prachtig terras dat uitnodigt om hier lekker te gaan zitten.

5: Licht brengt heel veel sfeer

Natuurlijk is een terras ook gezellig te maken met licht. Denk eens aan mooie lichtjes die je aan de overkapping vastmaakt of aan de zonwering aan het raam. Zo kun je ook in de avond nog gezellig op het terras zitten en heb je een enorm sfeervol geheel. Leuke lichtjes voor het terras koop je gemakkelijk online.

Terug naar Advertorials